Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, daha okkalı güvenilen hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devran takip fail bir firmayız.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin şık cevaz olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Malzeme: Yangın kapılarında alelumum çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu gidiş emanet kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince belirli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) belli durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Haricen duhule munis bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın anında içeriden açılmalıdır (Antipanik cümle), mideeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine hâlet nazaran icap bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın takkadak açılmamaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bununla müşterek dundaki kriterlere mevla olan yerlerde biricik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen kuruluşlabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler daha az maliyeti ve görev kaybının henüz azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları yangın kapısı sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı darya kapanmaktadır.

Report this wiki page